WordPress website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? Of is jouw website toe aan een make-over? Ik maak op maat gemaakte websites die je na oplevering makkelijk zelf kunt aanpassen.

WordPress website laten maken

Ik ben gespecialiseerd in WordPress & Elementor.

WordPress is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar Content Management Systeem waar je snel je weg in zult vinden. Niet voor niks wordt meer dan 35 procent van alle websites in WordPress gebouwd.

Elementor is een superhandige PageBuilder waarmee bijna alle designs te realiseren zijn en waarmee jij als klant je website straks gemakkelijk kan aanpassen. Met meer dan 3 miljoen actieve installaties is Elementor één van de meest populaire PageBuilders van dit moment.

Bij het maken van een nieuwe WordPress website besteed ik veel aandacht aan:

Offerte

Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Degelijk

Websites die ik oplever zijn technisch dik in orde. Ik werk alleen met betrouwbare plug-ins en zorg ervoor dat je website op alle apparaten goed functioneert.

Flexibel

Doordat ik werk met WordPress in combinatie met Elementor zijn bijna alle designs te realiseren en ben je niet afhankelijk meer van een WordPress thema.

Aanpasbaar

Elementor werkt heel intuitief zodat jij, al je een klein beetje handig bent, na oplevering ook zelf je website kunt aanpassen.

Werkwijze

Het bouwen van een website bestaat uit een aantal stappen:

Ik ben de laatste schakel, de webbouwer. Maar ik kan je natuurlijk wel begeleiden bij de eerdere stappen!

Tarieven

Omdat elke website anders is maak ik altijd een offerte op maat. Om je toch een idee te geven van benodigde investering vind je hier een prijsindicatie. Deze prijzen gelden voor de bouw van de website. Het design lever je zelf aan of regel je via mij bij een webdesigner.

De genoemde tarieven zijn exclusief BTW.