Website make-over

Website make-over
Een nieuwe jas

Is je website toe aan een make-over?

Wil je zonder veel gedoe een nieuwe website? Eentje die nog betaalbaar is ook? Ik kan je website een make-over geven. Nadat ik hem onder handen hebben genomen is hij weer “shiny and new” en kan jij weer trots zijn op je website. Als je wil kan dat met minimale input van jouw kant. Ik bekijk je oude website, bepaal wat ik kan hergebruiken en maak hem weer helemaal van deze tijd. Daarmee bedoel ik:

VRIENDEN BLIJVEN MET GOOGLE

Waarschijnlijk wordt je huidige website al gevonden door Google. Misschien scoort hij zelfs best goed. Het zou jammer zijn als deze posities verloren gaan. Ik ga hier heel zorgvuldig mee om. En als ik dingen tegenkom die schadelijk zijn voor je posities in Google dan corrigeer ik die natuurlijk ook gelijk.

Verouderde plug-ins

Soms maak je gebruik van een plug-in die al een tijdje niet meer onderhouden wordt door de developer. Dit vormt een beveiligingsrisico. Ik zoek hier een alternatief voor met dezelfde functionaliteit.

nieuw beeldmateriaal

Beeldmateriaal dat van slechte kwaliteit is doet afbreuk aan je website. Heb je bepaalde elementen die je graag terug wilt zien maar zijn die niet van goede kwaliteit dan maak ik die opnieuw.

Je content blijft bewaard

Als je website al even bestaat heb je misschien al best wat content die over gezet moet worden. Ik zorg dat alles netjes wordt overgezet. Je hebt hier geen omkijken naar.

NOG geen SSL certificaat?

Als je data opslaat via je website ben je volgens de nieuwe AVG-wet verplicht een SSL certificaat te hebben. Heb je die nog niet? No worries, daar zorg ik daar voor.

Ik had al een tijdje een nieuwe website nodig maar zag enorm op tegen het proces. Ik had geen zin om weer aan te tekentafel te moeten gaan zitten. Daar heb ik het eerlijk gezegd gewoon te druk voor. Stéphanie voelde dit aan en heeft me alle zorg uit handen genomen en een dijk van een website neergezet!

Wat kost dat nou zo'n website make-over?

De prijs van een website-make-over is afhankelijk van een aantal factoren:

Voor een kleine website van een paar pagina’s, die niet al te verouderd is en een beperkt aantal functionaliteiten heeft moet je denken aan een investering vanaf 500 euro. Let op, dit is een vanaf-prijs. Je investering hangt af van de bovengenoemde factoren. Ik maak altijd een offerte op maat!

Van oud naar "shiny and new"!

Website Fith Ingenieurs make-over oud
Website Fith Ingenieurs make-over nieuw

Oude website

Website Fith Ingenieurs make-over oud

Nieuwe website

Website Fith Ingenieurs make-over nieuw

Veelgestelde vragen

Een besluit nemen over je nieuwe website is niet niks. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt.

Uiteraard heeft je website straks een SSL certificaat en is hij te bereiken via https://.

Je betaalt sowieso in twee termijnen. De eerste helft betaal je na het tekenen van het contract. De tweede helft betaal je bij oplevering van je website.

We spreken af dat je na oplevering nog één maand ondersteuning van me krijgt als je vragen hebt.Ik vind het belangrijk dat je thuis raakt in WordPress en gooi je niet zo maar in het diepe. Mocht je na die maand toch liever een onderhoudscontract afsluiten dan kan dit ook natuurlijk.

Uiteraard ben jij na oplevering officieel de eigenaar van de website. Dit betekent dat je na oplevering alle inloggegevens krijgt. Ook als je besluit om daarna een onderhoudscontract af te sluiten.

Het zal wellichte even wennen zijn in het begin ik verwacht geen grote problemen. Als je website klaar krijg je een uitgebreide uitleg over hoe alles werkt. Na oplevering mag je me nog een maand bestoken met al je vragen :-). 

Ben je geinteresseerd in een samenwerking?

Scroll naar top