Website make-over

Website make-over
Een nieuwe jas

Is je website toe aan een make-over?

Wil je zonder veel gedoe een nieuwe website? Eentje die nog betaalbaar is ook? Ik kan je website een make-over geven. Nadat ik hem onder handen heb genomen is hij weer “shiny and new” en kan jij weer trots zijn op je website. Als je wil kan dat met minimale input van jouw kant. Ik bekijk je oude website, bepaal wat ik er uit kan halen en maak hem weer helemaal van deze tijd. Daarmee bedoel ik:

  • Een modern design
  • Snel
  • Mobielvriendelijk
  • Veilig

VRIENDEN BLIJVEN MET GOOGLE

Waarschijnlijk wordt je huidige website al gevonden door Google. Misschien scoort hij zelfs best goed. Het zou jammer zijn als deze posities verloren gaan. Ik check van tevoren altijd welke pagina’s goed scoren en stel dan de juiste redirects in. Ook ga ik kijken wat er beter kan.

Verouderde plug-ins

Soms maak je gebruik van een plug-in die al een tijdje niet meer onderhouden wordt door de developer. Dit vormt een beveiligingsrisico. Ik zoek hier een alternatief voor met dezelfde functionaliteit.

nieuw beeldmateriaal

Beeldmateriaal dat van slechte kwaliteit is doet afbreuk aan je website. Heb je bepaalde elementen die je graag terug wilt zien maar zijn die niet van goede kwaliteit dan maak ik deze opnieuw.

Je content blijft bewaard

Als je website al even bestaat heb je misschien al best wat content die over gezet moet worden. Ik zorg dat alles netjes wordt overgezet. Je hebt hier geen omkijken naar.

NOG geen SSL certificaat?

Als je data opslaat via je website ben je volgens de nieuwe AVG-wet verplicht een SSL certificaat te hebben. Heb je die nog niet? No worries, ik zorg hiervoor.

Ik had al een tijdje een nieuwe website nodig maar zag enorm op tegen het proces. Ik had geen zin om weer aan te tekentafel te moeten gaan zitten. Daar heb ik het eerlijk gezegd gewoon te druk voor. Stéphanie voelde dit aan en heeft me alle zorg uit handen genomen en een dijk van een website neergezet!

Wat kost dat nou zo'n website make-over?

De prijs van een website-make-over is afhankelijk van een aantal factoren:
  • Hoe groot is je huidige website, moet er veel content over gezet worden?
  • Is er nieuw beeldmateriaal nodig?
  • Bevat je website veel functionaliteiten die bewaard moeten blijven maar waar wellicht alternatieven voor moeten komen?
  • Is je huidige website ook al in WordPress gebouwd?
  • Hoe verouderd is je website?
  • Heb je nog specifieke wensen waar ik rekening mee moet houden?

Voor een kleine website met een beperkt aantal functionaliteiten moet je denken aan een investering vanaf 400 euro.

Van oud naar "shiny and new"!

Website Fith Ingenieurs make-over oud
Website Fith Ingenieurs make-over nieuw

Oude website

Website Fith Ingenieurs make-over oud

Nieuwe website

Website Fith Ingenieurs make-over nieuw

Veelgestelde vragen

Een besluit nemen over je nieuwe website is niet niks. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt.

Uiteraard heeft je website straks een SSL certificaat en is hij te bereiken via https://.

Je betaalt sowieso in twee termijnen. De eerste helft betaal je na het tekenen van het contract. De tweede helft betaal je bij oplevering van je website.

We spreken af dat je na oplevering nog één maand ondersteuning van me krijgt als je vragen hebt. Ik vind het belangrijk dat je thuis raakt in WordPress en help je graag. Mocht je na die maand toch liever een onderhoudscontract afsluiten dan kan dit ook natuurlijk.

Uiteraard ben jij na oplevering officieel de eigenaar van de website. Dit betekent dat je na oplevering alle inloggegevens krijgt. Ook als je besluit om daarna een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Het zal wellichte even wennen zijn maar ik verwacht geen grote problemen. Als je website klaar is gaan we samen zitten en leg ik uit hoe alles werkt. Na oplevering mag je me nog een maand bestoken met al je vragen.

Ben je geinteresseerd in een samenwerking?

gratis-website-check

GRATIS Website Check

Ontvang concrete actiepunten waarmee je NU je website kunt verbeteren.
Scroll naar top