WORDPRESS ONDERHOUD

Je WordPress website moet je goed onderhouden. Als je dat laat liggen wordt je website na een tijdje traag en onveilig. Je kunt het vergelijken met een auto. Je auto kan nog zo goed zijn bij aanschaf, als je hem niet regelmatig laat nakijken dan zal hij uiteindelijk gebreken gaan vertonen.

Als wij je website in onderhoud nemen gaan we hem op vier gebieden optimaliseren:

Veiligheid | Snelheid | Updates | Back-ups

Een onderhoudsabonnement sluit je bij ons al af voor 29 euro per maand (excl. BTW) 

Veiligheid

WordPress is een erg populair CMS systeem en daarmee een geliefde prooi voor hackers. Misschien denk je wel “wat moet zo’n hacker nou met mijn site?”. Toch zijn de gevolgen van een gehackte website groter dan je denkt. Bij een hack kunnen je klantgegevens op straat komen te liggen, je website kan geblacklist worden door Google waardoor je omzet misloopt, er kan ongepaste content op gezet worden. Het leidt eigenlijk altijd tot gezichtsverlies,stress en een hoop ongemak. 

Wat veiligheid betreft is voorkomen altijd beter dan genezen. Wij doen er dan ook alles aan om te voorkomen dat je site gehackt wordt. Maar mocht het toch een keer gebeuren dan zijn we er ook voor je en zullen we je gehackte website repareren.

Malware scans

Elke dag scannen we je website en gaan we op zoek naar slechte code. Indien we dit vinden gaan we dit direct fixen.

Toegang bestanden

We passen je bestandspermissies aan zodat alleen de mensen die je vertrouwt toegang hebben tot je bestanden.

Sterke wachtwoorden

Een sterk wachtwoord voor je WordPress dashboard is heel erg belangrijk. We sporen zwakke wachtwoorden op en helpen je bij de overgang naar een sterk wachtwoord.

Aangepaste
login

Als je wil zorgen we voor een aangepaste login URL voor je WordPress pagina. Zo is de voordeur van je website lastiger te vinden voor hackers.

Two-factor authentification​

We kunnen dit voor je instellen. Het zorgt voor een extra stap bij het inloggen. Die maakt je website een heel stuk veiliger.

Blokkeren nep crawlers

Sommige hackers proberen je site te scannen door zich voor te doen als een GoogleBot. We herkennen en blokkeren deze crawlers.

Inactieve plug-ins

We checken al je plugins grondig. Voor plugins die niet meer bijgewerkt worden en zo een veiligheidsrisico vormen zoeken we een betrouwbaar alternatief.

IP Tracking

We houden in de gaten wie op jouw site probeert in te loggen met verkeerde wachtwoorden. Als dit meerdere keren gebeurt dan blokkeren we het IP adres.

Firewall

We installeren een firewall. Dit is één van de beste manieren om hackers op een afstand te houden. Je zorgt voor een tussenlaag tussen ongewenste bezoekers en je website.

Snelheid

Waarschijnlijk hoeven we je niet uit te leggen dat een snelle website belangrijk is. Met een trage website verlies je bezoekers. Bovendien is het niet goed voor je positie in Google aangezien Google ook geen fan is van trage sites. Wanneer wij je site in onderhoud nemen optimaliseren we hem op snelheid.

GZIP Compressie

We zorgen dat GZip compressie gebruikt wordt. Dit zorgt voor een snellere laadtijd.

Afbeeldingen

We verkleinen je afbeeldingen zonder verlies van kwaliteit. Toekomstige afbeeldingen worden automatisch gecomprimeerd.

Browser caching

Door browser caching krijgen je bezoekers een eerder opgeslagen versie van je webpagina te zien. Pagina's worden sneller ingeladen!

Lazy loading

We zorgen ervoor dat afbeeldingen pas ingeladen worden op het moment dat ze in de viewport komen.

Javascript en CSS

We verkleinen alle Javascript en CSS-bestanden en voegen ze samen zodat het aantal requests een heel stuk kleiner wordt.

Render blocking resources

Waar mogelijk zetten we JavaScript en CSS bestanden, Font Awesome en Google Fonts onderin de broncode.

UPDATES

Je website was waarschijnlijk best een investering. Deze investering moet je goed onderhouden. Als je dat niet doet takelt een website langzaam af en wordt hij traag en onveilig. Door altijd de laatste updates te installeren zorg je ervoor dat je site minder kwetsbaar is. Bovendien profiteer je van de nieuwste functionaliteiten en worden bugs gerepareerd.

Veilige updates

We updaten wekelijks je thema, plug-ins en WordPress core bestanden. Dit is een procedure waarbij we altijd handmatig checken of alles vlekkeloos verlopen is.

Maatwerk

We bepalen wat ge-update mag worden.. Zijn er bepaalde plug-ins die problemen geven dan updaten we niet totdat we daar een passende oplossing voor gevonden hebben.

Rapport

Elke maand ontvang je een rapport met alles dat we bijgewerkt hebben. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

BACK-UPS

Als we je website gaan onderhouden zorgen we voor een geautomatiseerd back-up systeem. Als website-eigenaar kun je niet zonder. Je gaat er niet vanuit maar het kan natuurlijk gebeuren dat er iets niet goed gaat op je website. Denk aan een veiligheidslek, een slechte update of door eigen handelen. Dan is het een geruststellende gedachte dat je altijd terug kunt naar een eerdere versie van je website.

Dagelijkse back-ups

We zorgen voor een dagelijkse back-up van je website naar een externe locatie.

Snel herstel

In het geval van een calamiteit plaatsen wij zeer snel een back-up terug. Dit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Geen vertraging

We maken de back-ups op momenten dat het niet druk is op je website. Zodoende wordt je website er niet trager van.

Voortaan geen zorgen meer over je website hebben en het onderhoud aan ons overlaten? Bestel dan nu je WordPress Onderhoud abonnement.

Scroll naar top