WordPress website laten maken

WordPress Responsive website maken
Jouw Succes = Mijn Succes

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent

Bij het maken van een goede website komt een hoop kijken. Design is natuurlijk erg belangrijk maar de structuur en inhoud eigenlijk nog meer. Wat wil jij vertellen als ondernemer? Hier besteden we veel aandacht aan.

WERKWIJZE

KENNISMAKEN

Het begint natuurlijk met een kennismaking. Ik ga goed luisteren naar je wensen voor je nieuwe website. Meestal kan dit telefonisch. Als je wil kom ik bij je langs op kantoor.

KENNISMAKEN

VOORSTEL

Na ons gesprek stuur ik je een offerte. In deze offerte staat het project in detail omschreven en wat jouw financiële investering is. Als je akkoord gaat kan onze samenwerking beginnen!

VOORSTEL

VOORBEREIDING

We gaan aan de slag! We beginnen met een voorstel voor de structuur van je website. Als we dat helder hebben ga jij aan de slag met het verzamelen van de inhoud. Geen zorgen, ik denk mee waar nodig. Ondertussen werk ik aan een designvoorstel.

VOORBEREIDING

DE BOUW

Als alle voorbereiding gedaan is en de structuur en inhoud klaar zijn gaan ik de website maken. Ik maak hem in WordPress. De laatste schatting is dat 35% procent van alle websites gemaakt is met WordPress en dit heeft een goede reden. Het is zeer gebruiksvriendelijk zodat jij straks ook makkelijk aanpassingen kunt doen.

DE BOUW

LANCERING

Tijd voor een feestje want je website is klaar! Uiteraard ben jij de eerste die hem ziet en kun je dan nog feedback geven. Als we alle aanpassingen hebben gedaan en je helemaal tevreden bent gaat hij live en mag de wereld hem zien.

LANCERING

EN DAARNA ...

Na de lancering van je site gaan we samen zitten en krijg je een stoomcursus in WordPress. Daarna krijg je de sleutels!

Zie je het niet zitten om zelf je site te updaten dan kun je er ook voor kiezen om je site door mij te laten onderhouden.

EN DAARNA ...

Je website is een investering

Ik maak altijd een offerte op maat omdat elke website nou eenmaal anders is. Om je toch een idee van de kosten te geven zie je hieronder een prijsoverzicht.

BASIS

Voor ondernemers die aan een kleine website genoeg hebben
500 Vanafprijs
 • Tot 5 pagina's
 • Uniek design
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite

PLUS

Voor die ondernemers iets meer nodig hebben
800 Vanafprijs
 • Tot 10 pagina's
 • Uniek design
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite

EXTRA

Voor e-commerce en lidmaatschapwebsites
1250 Vanafprijs
 • Tot 10 pagina's
 • Uniek design
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite
Helemaal ontzorgd worden?

Besteed het onderhoud dan uit!

Als je website klaar is kun je ervoor kiezen hem door mij te laten onderhouden. Webhosting is daarbij inbegrepen. Ik zorg er dan voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. Ook kun je me inschakelen voor wijzigingen en krijg je ondersteuning via e-mail.

Je profiteert bovendien van een aantal GRATIS PREMIUM PLUG-INS

Veelgestelde vragen

Een besluit nemen over je nieuwe website is niet niks. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt.​

Ja ik doe ook website make-overs. Ik begin dan met een hele nieuwe WordPress installatie en giet daar je bestaande teksten en afbeeldingen in. Kijk hier voor meer informatie.

Uiteraard heeft je website straks een SSL certificaat en is hij te bereiken via https://.

Helaas, was het maar zo gemakkelijk. Hoog komen in Google hangt van veel factoren af en vereist de nodige, continue, inspanning. Zo hangt het bijvoorbeeld af van op welke keywords je wilt scoren en wat je concurrenten op dat gebied doen. Verder houdt Google van sites die in beweging zijn en waar regelmatig nieuwe relevante content aan wordt toegevoegd. Ook de mate waarin andere sites jou leuk vinden en naar je linken draagt bij aan je positie. En zo zijn er nog tal van andere dingen.

Wat ik bedoel met een zoekmachinevriendelijke site is dat we het Google en andere zoekmachines zo makkelijk mogelijk maken jouw site te indexeren en te bepalen wie jij bent als bedrijf. We doen vooraf een klein onderzoek naar potentiële zoekwoorden zodat we die strategisch kunnen inzetten in teksten en interne links.  Ook controleren we je site op snelheid want Google is allergisch voor traag ladende sites. En met niet werkende links bijvoorbeeld heb je het helemaal verpest. Je site zal dus in de basis helemaal goed zijn voor Google en met een beetje geluk hebben jouw concurrenten er minder kaas van gegeten en scoor je gelijk goed. Als je pech hebt scoor je minder goed en is er werk aan de winkel.

We vinden het belangrijk hier helemaal eerlijk over te zijn!

Ik maak zelf geen logo’s maar ik werk wel samen met mensen die dat wel doen waar ik je mee in contact kan brengen.

Doordat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is, ik werk met een visuele Drag en Drop Builder én omdat je van mij goede uitleg krijgt verwacht ik dat dat goed komt.

Als je het niet ziet zitten om zelf je website te onderhouden en het lastig vindt om wijzingen te doen kun je er na oplevering ook voor kiezen om bij mij een onderhoudscontract af te sluiten. Hier is webhosting bij inbegrepen.

Je betaalt sowieso in twee termijnen. De eerste helft betaal je na het tekenen van het contract. De tweede helft betaal je bij oplevering van je website.

We spreken af dat je na oplevering nog één maand ondersteuning van me krijgt als je vragen hebt. Ik vind het belangrijk dat je thuis raakt in WordPress en help je graag. Mocht je na die maand toch liever een onderhoudscontract afsluiten dan kan dit ook natuurlijk.

Bij aanvang van het project verwacht ik dat je genoeg tijd kunt investeren in de content van je website. Teksten en beeldmateriaal lever je in principe zelf aan. Hoewel ik meedenk is het natuurlijk jouw bedrijf, weet jij wat je bedrijf doet en wat je over wil brengen. 

Het is lastig om hier een algemeen antwoord op te geven omdat het afhangt van meerdere factoren waaronder de omvang van het project en de snelheid waarmee de content aangeleverd kan worden.

Als we beginnen zullen we hier duidelijke afspraken over maken.

Sinds 25 mei 2018 is de privacywetgeving veranderd. Ook als kleine ondernemer ben je verplicht aan bepaalde voorwaarden te voldoen. De sites die ik oplever voldoen hier aan. Ik help je ook met het opstellen van een privacyverklaring.

Uiteraard ben jij na oplevering officieel de eigenaar van de website. Dit betekent dat je na oplevering alle inloggegevens krijgt. Ook als je besluit om daarna een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

In principe kan dat. Ik zal eerst wel een check doen of je website direct in onderhoud kan worden genomen of dat er eerst een make-over nodig is.

Ben je geinteresseerd in een samenwerking?

Scroll naar top