WordPress website laten maken

WordPress Responsive website maken

Bij het maken van een goede website komt een hoop kijken. Design is natuurlijk erg belangrijk maar de structuur en inhoud eigenlijk nog meer. Wat wil jij vertellen als ondernemer? Hier besteden we samen veel aandacht aan.

WERKWIJZE

Je website is een investering

Ik maak altijd een offerte op maat omdat elke website nou eenmaal anders is. Omdat ik gemerkt heb dat veel mensen het prettig vinden om toch alvast een prijsindicatie te hebben zie je hieronder een prijsoverzicht.
Let op, dit zijn vanaf-prijzen!

BASIS

Voor ondernemers die aan een kleine website genoeg hebben
500 Vanafprijs
 • Tot 5 pagina's
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite

PLUS

Voor die ondernemers iets meer nodig hebben
800 Vanafprijs
 • Tot 10 pagina's
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite

EXTRA

Voor e-commerce en lidmaatschapwebsites
1250 Vanafprijs
 • > 10 pagina's
 • Mobielvriendelijk
 • Contactformulier
 • Geoptimaliseerd op snelheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Geavanceerde functionaliteiten zoals een webshop of een lidmaatschapwebsite

Veelgestelde vragen

Een besluit nemen over je nieuwe website is niet niks. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt.​

Ja ik kan ook je bestaande website ook een make-over geven. Ik begin dan met een hele nieuwe WordPress installatie en giet daar je bestaande teksten en afbeeldingen in. Meer informatie over een website make-over.

Uiteraard heeft je website straks een SSL certificaat en is hij te bereiken via https://.

Helaas, was het maar zo gemakkelijk. Hoog komen in Google hangt van veel factoren af en vereist de nodige, continue, inspanning. Zo hangt het bijvoorbeeld af van op welke keywords je wilt scoren en wat je concurrenten op dat gebied doen. Verder houdt Google van sites die in beweging zijn en waar regelmatig nieuwe relevante content aan wordt toegevoegd. Ook de mate waarin andere sites jou leuk vinden en naar je linken draagt bij aan je positie. En zo zijn er nog tal van andere dingen.

Wat ik bedoel met een zoekmachinevriendelijke site is dat we het Google en andere zoekmachines zo makkelijk mogelijk maken jouw site te indexeren en te bepalen wie jij bent als bedrijf. Ik doe vooraf een klein onderzoek naar potentiële zoekwoorden zodat we die strategisch kunnen inzetten in teksten en interne links.  Ook controleer ik je site op snelheid want Google is allergisch voor traag ladende sites. En met niet werkende links bijvoorbeeld heb je het helemaal verpest. Je site zal dus in de basis helemaal goed zijn voor Google en met een beetje geluk hebben jouw concurrenten er minder kaas van gegeten en scoor je gelijk goed. Als je pech hebt scoor je minder goed en is er werk aan de winkel.

Ik vind het belangrijk hier helemaal eerlijk over te zijn!

Logo’s ontwerpen is een vak apart.

Als je een logo nodig hebt dan schakel ik daar een designspecialist voor in.

Dit is DE reden dat ik werk met WordPress en Elementor. Samen vormen zij een gouden duo en zorgen ze ervoor dat straks ook de technische leek zijn of haar website goed zelf kan onderhouden.

Als je het toch niet ziet zitten om zelf je website te onderhouden of simpelweg de tijd niet hebt kun je er na oplevering ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. 

Je betaalt sowieso in twee termijnen. De eerste helft betaal je na het tekenen van het contract. De tweede helft betaal je bij oplevering van je website.

We spreken af dat je na oplevering nog één maand ondersteuning krijgt als je vragen hebt. Ik vind het belangrijk dat je thuis raakt in WordPress & Elementor gooi je niet in het diepe. Mocht je na die maand toch liever een onderhoudscontract afsluiten dan kan dit ook natuurlijk.

Bij aanvang van het project verwacht ik dat je genoeg tijd kunt investeren in de content van je website. Teksten en beeldmateriaal lever je in principe zelf aan. 

Het is lastig om hier een algemeen antwoord op te geven omdat het afhangt van meerdere factoren waaronder de omvang van het project en de snelheid waarmee de content aangeleverd kan worden.

Kleine websites kunnen na de aanlevering van de content binnen één week af zijn. Vooraf maken we hier duidelijke afspraken over.

Sinds 25 mei 2018 is de privacywetgeving veranderd. Ook als kleine ondernemer ben je verplicht aan bepaalde voorwaarden te voldoen. De sites die ik oplever voldoen hier aan. Ik help je ook met het opstellen van een privacyverklaring.

Uiteraard ben jij na oplevering officieel de eigenaar van de website. Dit betekent dat je na oplevering alle inloggegevens krijgt. Ook als je besluit om daarna een onderhoudscontract  af te sluiten.

In principe kan dat. Ik ga wel eerst checken of je website direct in onderhoud kan worden genomen of dat er eerst een make-over nodig is.

Ben je geinteresseerd in een samenwerking?

Scroll naar top